Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prijedorskoj Ljetnoj bašti sinoć je otvoren Treći “Nektar Garden Fest”.

Prvo festivalsko veče otvorio je bend Sinhro, koji je sjajnom svirkom podigao atmosferu i pripremio publiku za nastup ” Brkova” , koji su i ovaj put oduševili.

Oni su drugi put nastupili na ovom festivalu , a novina je da sa njima svira i Prijedorčanin Igor Paspalj koji je prema ocjeni čitalaca jednog muzičkog časopisa proglašen za najboljeg gitaristu 2020.godine.
Dodatno temperaturu nakon Brkova podigao je Dr Nele Karajlić, koji je svojim velikim hitovima obilježio ovu prvu festivalsku noć.

“Velika je čast nastupati na velikim festivalima kao što je Nektar Garden Fest. Publika je fantastična. Uskoro se vraćam u Prijedor, ali sa promocijom nove knjige. Pregovori su u toku”, poručio je Dr Nele.
Čast da zatvori prvo festivalsko veče na “Gardenu” pripala je Psihomodo Popu. Publika je u glas sa frontmenom Davorom Gobcem pjevala neke od najpoznatijih pjesama benda koji obilježavaju 40 godina postojanja na šta je Gobac ponosan.
“Meni to u jednu ruku grozno zvuči, jer je toliko vremena prošlo, a u drugu mi je sjajno, jer smo dotle dogurali”, izjavio je Gobac.

Publika , uglavnom omladina, složna u ocjeni da je riječ o kvalitetnoj organizaciji jednog muzičkog događaja koji Prijedor zaslužuje.
Organizatori pozivaju publiku da dođe i na drugo veče festivala. Nastupaju: bendovi Eho Radar, Ničim Izazvan /oni su dobitnici MTV nagrade i predvodnici moderne balkanske pop-rok scene/. Tu su i Jahači magle” , rok velikani Bajaga i Instruktori. Festival će zatvoriti Neno Belan i Fiumens, koji prvi put dolaze u Prijedor.
Cijena ulaznice 20 KM.

Za publiku van Prijedora, besplatan i siguran prevoz do festivala i nazad, obezbjediće Željeznice Republike Srpske. Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na šalteru Željeznice.
Dođite i večeras u Ljetnu baštu u Prijedoru- Zakoračite u baštu najboljeg ljetnog provoda, poručuju organizatori.