Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak i subotu, 30.juna i 1.jula, Prijedor će po treći put biti domaćin jednog od najvećih festivala regije “Nektar Garden Festa”.
Na velikoj bini Ljetne bašte nastupiće najzvučnija domaća i regionalna imena, koja nam garantuju nezaboravan provod za sve generacije.
Prve festivalske večeri nastupaju Dr Nele Karajlić, Brkovi, Psihomodo Pop i Sinhro, a u subotu Neno Belan & Fiumens, Bajaga i Instruktori, Ničim Izazvan i Eho Radar.
Karte su u prodaji na www.gigstix.ba, u okviru Gigstix prodajne mreže, te na ulazu festivala na sam dan događaja. Dvodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 35 KM, a jednodnevne 20 KM. ⁣

Za publiku van Prijedora, besplatan i siguran prevoz do festivala i nazad, u vrijeme kada vama to najviše odgovara, obezbjediće Željeznice Republike Srpske. Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na šalteru Željeznice. ⁣

Za više informacija pratite nas na www.gardenfest.net , kao i Facebook i Instagram stranicama festivala.

Okupite ekipu, posjetite “Nektar Garden Fest” u Prijedoru i doživite najbolje momente vašeg ljeta. Zakorači u baštu najboljeg ljetnog provoda!