Šesti “Ćevap fest”, posvećen promociji najpoznatijeg banjalučkog gastro brenda, biće održan od 20. do 22. oktobra na parkingu kod tvrđave Kastel, rekao je Srni promoter manifestacije Nebojša Kuštrinović.

Kuštrinović je rekao da će festival i ove godine okupiti najpoznatije gradske ćevabdžinice, a u pripremi su brojna iznenađenja za posjetioce, s ciljem promocije banjalučkog ćevapa i kreiranja što atraktivnijeg sadržaja za domaće i inostrane goste.

On je dodao da je i ove godine održavanje festivala podržao grad Banjaluka.

Promoter manifestacije istakao je da Banjaluka svake godine bilježi sve veći broj turista, te naglasio da festivali, poput ovog, imaju veliki značaj za dalje unapređenje turističke ponude Banja Luke.

“Kad je riječ o gastronomiji, Banjaluka nema prepoznatljiviji brend od svog jedinstvnog ćevapa i naš cilj je da, održavanjem ovog festivala, jačamo snagu brenda. Pripremamo potpuno novi koncept festivala, koji osim nove lokacije na parkingu ispod Kastela, nudi nove sadržaje“, rekao je Kuštrinović.

On je naveo da se pripremaju brojna iznenađenja za sve uzraste i izrazio uvjerenje da će posjetioci biti zadovoljni novim konceptom, koji između ostalog, omogućava da se festivalu priključe i novi, sve popularniji gastronomski koncepti, poput burger majstora i sličnih sadržaja.

“Otvoreni smo za sve koji mogu da doprinesu da festval bude što atraktivniji za posjetioce. Pod okriljem festivala, želimo da otvorimo prostor za sve naše ljude koji mogu da ponude svoje gastronomske kreacije, a u zajedničkom interesu – da se svi dobro zabavimo i u grad privučemo što veći broj gostiju“, istakao je Kuštrinović.

Prijave za učešće na festivalu još su otvorene, a svi zainteresovani mogu se obratiti organizatoru, agenciji “NJu ejdž”, na mejl bojana.newage@gmail.com ili telefonom pozivom na 065/467-691.