Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske iznosio je i ranije detalje iz rodoslova Željke Cvijanović, još pred izbore 2018. godine zbog čega ga je Centralna izborna komisija BiH drakonski kaznila sa 6 000 maraka, a sada je u cijelosti objavio pismo Hrvata iz Posavine, bivšeg pripadnika HVO-a, te sa nestrpljenjem, kako je poručio, čeka njenu Tužbu za klevetu, kako bi na sudu dokazali činjenice.

Pošteni čovječe,

OVO NEĆETE PROČITATI U ZVANIČNOJ BIOGRAFIJI ŽELJKE CVIJANOVIĆ

Željka Cvijanović, rođena Grabovac

Otac: Slobodan Grabovac

Njegovi roditelji: Jovo Grabovac i

Vukosava Grabovac, rođena Markočević

Majka: Iva Grabovac, rođena Marić

Nacionalnost: Hrvatica

Njeni roditelji: Pejo Marić i

Ana Marić, rođena Opačak

Željkin ujak je Ivo Marić, komandant Hrvatskog vijeća obrane koji je branio, Vi Srbi kažete napadao, na Brod i Koridor, a djed Pejo Marić bio je ustaški komandant koji je sa zemljom sravnio srpska sela oko Dervente!

Tetka ima restoran u Njemačkoj pun ustaške ikonografije i tamo se skupljaju samo ustaše za koje su Bujanec i Hasanbegović skupa sa Penavom „mala djeca“!

Ko ne vjeruje u ovu priču nek dođe u selo Žeravac kod Dervente i nek provjeri. Sinoć su ljudi iši na provjeru nakon objava na „Klix“ portalu, vlasništvo braće Šimić iz Sarajeva. Nek pitaju Ivicu Oroza!

Da mi je neko rekao prije 25 godina da će jedan Srbin, u ovom slučaju Vi, biti jedini glas razuma u državi Bosni i Hercegovini i da će se boriti za sve nas „male ljude“, bez obzira na vjeru i naciju rekao bih mu da je lud ali drago mi je što ste me demantuje

Divim se Vašoj hrabrosti! Šta god da čujem, svaki vikend sam u Posavini, vezano za „mutljavine“, bivše i sadašnje, između hrvatskih „vlasti“ i „vlasti boljeg“ entiteta, pod navodne znake stavljam jer su oni marionete istih, ja Vam šaljem! Hrvati iz BiH i Bošnjaci iz BiH Vas mnogo poštuju!

Želim Vam svu sreću ovoga svijeta”, navodi se u pismu.

Nakon svega oglasila se i članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, te izjavila da nema ujaka i da Nebojša Vukanović laže, te da nije prvi put da se služi takvim podmetanjima i lažima.

(SB)