Mlade sanske odbojkašice su dobile još jednu vrijednu donaciju koja će pomoći da na terenima širom USK, a i šire jednoobrazno izgledaju. Ženski odbojkaški klub „Sana“ iz Sanskog Mosta za samo pet godina postojanja postao je prepoznatljiv ne samo po rezultatima, već posebno što okuplja djevojčice i djevojke željne dokazivanja u ovom popularnom sportu.

To potvrđuje i još jedna donacija koja je stigla u klub. Radi se o 18 dukserica, 16 za igračice prvog tima i 2 za trenere, a donaciju je obezbjedio i uručio Yassen Jafar, vlasnik firme Dental Design – stomatološke ambulante i zubne laboratorije iz Prijedora.

On je naglasio da će ovakvih pomoći klubu biti i u budućnosti.

Predsjednik kluba i trener Idriz Aganbegović se zahvalio na vrijednom poklonu, te je ujedno pozvao i ostale privrednike i građane da pomognu ovom sportskom kolektivu kako bi mlade odbojkašice imale što bolje uslove za treninge, a ujedno za još bolje rezultate .Nastavak sezone je početkom februara , a u prvim utakmicama će pionirke i kadetkinje „Sane“ u Gradskoj dvorani u Sanskom Mostu ugostiti svoje vršnjakinje iz kluba „Tornado“ Cazin.