Drugo izdanje Međunarodnog industrijskog sajma “Sarajevo industry fair – SIF 2024” koji okuplja isključivo kompanije koje djeluju u industriji, održava se od 8. do 10. maja unutar kompleksa kongresne dvorane hotela Hills na Ilidži i na dijelu ispred dvorane, na više od 8.000 m2 prostora.

Sajam će okupiti više od 90 kompanija na jednom mjestu.

Kako ističu organizatori, sajam će ovu godinu okupiti izlagače iz šest država koji će se predstaviti u cjelokupnoj industriji koja je povezana sa građevinarstvom, mašinstvom i metalnim sektorom, što znači da su izlagači kompanije iz industrija građevinarstva, betona, fasadnih obloga, opeke, krovova, mašinstva, CNC mašina, građevinskih mašina, hidraulike, uređaja i alata, robota, metalne industrije, proizvodnje zaštitne opreme, proizvodnje plastike, transportne industrije i industrije energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, IT sektora te sve druge branše usko vezane sa tematikom industrijskog sajma.

Na sajmu pored izložbenog, marketinškog i prodajnog segmenta, kompanijama ali i krajnjim korisnicima bit će omogućeno besplatno prisustvo i na stručnim panelima u toku tri sajamska dana.

Ulaz na sajam je besplatan, a radno vrijeme sajma prva dva dana je od 10 do 18, a trećeg dana od 10 do 16 sati.

Fena