Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dana 25.06.2023. godine oko 03,40 časova postupajući po anonimnoj prijavi koja je uslijedila na servisni broj 122 da je u ulici Milana Vrhovca u Prijedoru toku izvršenje krivičnog djela nad putničkim motornim vozilom, na licu mjesta zatekli su i lišili slobode lice R.K. iz Prijedora.

O navedenom je obavješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, kojem će nakon kompletiranja predmeta protiv R.K. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo „Teška krađa“.
Policijska uprava Prijedor se zahvaljuje građanima na saradnji i pravovremenom obavještavanju policije o uočavanju bezbjednosno interesantnih događaja, jer se blagovremenom prijavom može spriječiti izvršenje krivičnog djela i nastupanje težih posljedica po život i imovinu građana.

Građani putem besplatnog servisnog broja „122“ mogu prijaviti sva zapažanja koja se odnose na izvršenje krivičnih djela, prekršaja ili drugih radnji kojima se ugrožava bezbjednost građana ili imovine.