Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu osobe čiji su inicijali A.D. iz opštine Doboj Jug zbog postojanja osnova sumnje da nije uplatilo novac za kupovinu vozila Audi, a koje je preuzeo

Zastupnik autokuće iz Banje Luke prijavio je policiji da je osoba A.D. naručilo kupovinu putničkog vozila, za koje je prilikom preuzimanja predočilo dokaz o uplati u iznosu od 139.700 KM, te da je naknadno izvršenim provjerama utvrđeno da navedena uplata nije izvršena.

Tokom kriminalističke obrade od A.D. oduzeti su predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela prevara, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Banjalučka policija izvršila je i kriminalističku obradu lica I.B. iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, narušavanje nepovredivnosti stana i tjelesna povreda.

Osoba I.B. je prijavljena da je otkinula registarske oznake sa parkiranog automobila i da je istog dana došlo do ulaznih vrata stana u kojem stanuje vlasnik vozila, gdje je lupalo na vrata i prijetilo, a potom i nasilno ušlo u stan.

Nakon toga je na ulici šakom udarilo u glavu oštećeno lice koje je zadobilo povrede. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.