Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su u javnosti razmjenjivali teške riječi, uvrede i optužbe nakon famozne simbioze sada su postali pravi drugari, koje dobre odnose više i ne skrivaju u javnosti.

Da su čuda u politici moguća govori nam veliko pomirenje, bolje rećia zbratimljenje dojučerašnjih političkih protivnika, Seke Gorice Dodik i Draška Stanivukovića. Iako su u javnosti razmjenjivali teške riječi, uvrede i optužbe nakon famozne simbioze sada su postali pravi drugari, koje dobre odnose više i ne skrivaju u javnosti.

Draško Nestaško pohvalio se na instagramu i društvenim mrežama o sportskim terenima u centru Banjaluke, a Seka Gorica ga je podržala „lajkom“, među prvim fanovima. Sve je zasluženo, ništa nije slučajno, a nekad pomislim da je za veliki trud i rad Prve familije veseli gradonačelnik zaslužio mnogo više od jednog lajka.

Draško je Seki Gorici legalizovao terasu Agapea u Boski, Bati i Prointeru ucrtao i odobrio izgradnju oblakodera u srcu Banjaluke, doveo aleju i put do vile Sirijus, sakrio čuveno „stablo“, uhljebio i nahranio bratiju i tajkune Prve familije, ali izgleda da to oni baš i ne cijene, iako ga je Tata Mile nedavno pohvalio i dao zeleno svjetlo svojima da ga podrže i odobre pet miliona maraka kredita za Akvanu.

Idila je potpuna, međusobno igre i dogovori realizuju se u punom kapacitetu, a jedino iskače pomalo Vlado Đajić, koji bi volio sjesti u Draškovu fotelju, ali ako ne bude slušao i bude nestašan Seka Gorica će još žešće da ga oplete, a možda zamoli i Tatu da ga pomete, pa simbiozi, sreći i radosti neće biti kraja.

A narod ko narod, samo ćuti i gleda. Banjalučani su prevareni, krupni kapital je odradio svoje, a iz svega treba izvući pouke.

(Nebojša Vukanović)