Ovih dana je započela implementacija projekta uređenja gradske plaže Gerzovo.

Na atraktivnoj lokaciji pored rijeke Sane, stanovnici našeg grada će uskoro imati priliku uživati u potpuno novom rekreacijskom prostoru koji će obogatiti njihovu slobodno vrijeme i omogućiti aktivan i zabavan način provođenja vremena.

Jedan dio ove predivne obale rijeke Sane bit će uređen kao otvorena teretana, pružajući mogućnost sugrađanima da vježbaju na jedinstven način, okruženi prirodom. Teretana će biti opremljena različitim spravama i utezima te će biti dostupna svima, bez obzira na njihovu fizičku spremnost.

Drugi dio ovog rekreacijskog kompleksa bit će posvećen zabavi i rekreaciji najmlađih. Dječija igraonica bit će oaza za djecu koja će moći istraživati, igrati se i razvijati svoju kreativnost u sigurnom okruženju. S različitim igračkama, ljuljačkama, toboganima i drugim atrakcijama, ovo će mjesto postati omiljeno odredište za obitelji s malom djecom.

Osim toga, teren za odbojku na pijesku bit će dostupan za sve ljubitelje ovog sporta.

Radovi na izgradnji ovog rekreacijskog kompleksa su u punom jeku, a završetak se očekuje uskoro. Nakon toga, očekujemo da će ova lokacija postati omiljeno mjesto za okupljanje i provođenje slobodnog vremena među našim sugrađanima.

Izvođač radova je firma “Ganić” d.o.o, a procijenjena vrijednost investicije iznosi oko 40.000,00 KM.