Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fudbaleri “Rudar-Prijedora” intezivno se pripremaju za predstojeću sezonu M:tel Prve lige RS.

Dvogodišnje ugovore obnovili su Milorad Bilbija, Veljko Rauš, Marko Šebez, Nemanja Raković, Joseph Amoah, Joel Da Silva Paulo i Edin Kesić. Kapiten Pekija Nemanja i njegovi zamjenici, Marić Nemanja i Kovačević Mile, produžili su vjernost klubu i za sljedeću sezonu.

Nakon potpisa dvogodišnjeg ugovora pripremama su se priključili i doskorašnji član “Krupe”, Aleksandar Petrović (vezni igrač), te Aleksandar Milaković, nekadašnji napadač “Leotara”.
Danas je ugovor potpisao Internacionalac iz Srbije, stoper Aleksandar Ignjatović. Ovaj bivši igrač Fejnorda, Honveda i više klubova iz Srbije, posljednji nastup imao je u indijskom “Punjabu.”

Mjesto u timu traže: Mujo Smajić (“Sloboda Novi Grad”), Branko Rosić (“Omarska”) i Vukašin Daničić (“Zvijezda 09”), te omladinac Damjan Marković. Očekuju se i nova pojačanja. Šef stručnog štaba Bojan Krulj neće računati na više igrača iz prošle sezone. To su Branislav Tomić, Stefan Radaković, Dragan Bilbija, Mario Sajak i Danilo Marmat.
Nakon priprema u Prijedoru, od 10. do 22. jula planiran je odlazak na Zlatibor, gdje će odigrati pet kontrolnih mečeva. Protivnici su klubovi iz Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Cilj “Rudar-Prijedora” je četvrti plasman u Premijer ligu BiH.