Screenshot

Fudbaleri “Rudar-Prijedora”osvojili su Kupa Grada Prijedora, koji su finalnoj utakmici rezultatom 6:1 (3:0) pobjedili “FSA-Prijedor”.
Fudbalska svetkovina na Gradskom stadionu počela je intoniranjem himne Republike Srpske. Zatim su kapiten “Rudar-Prijedora” Nemanja Pekija i predsjednik Gradskog fudbalskog saveza Prijedor Dejan Zdjelar uručili je poklon najboljem strelcu Druge lige Zapad igraču “FSA-Prijedor” Nemanji Kneževiću za 25 postignutih golova. Više od 500 gledalaca pratilo je finalnu utakmicu.

Najbolji strelac Kupa je Milan Kovačević (FK Omarska). Najbolji golman je Milomir Novaković (FSA Prijedor), a najbolji igrač Milorad Biblija (FK Rudar-Prijedor).
Screenshot

Njima je priznanja uručio Aleksandar Milješić, načelnik Odjeljenja za kulturu, međunarodnu saradnju, sport i nevladine organizacije. Predsjednik GFS Prijedor Dejan Zdjelar je medalje, diplome i pehar uručio drugoplasiranoj ekipi. Vaučer sa novčanom nagradom od 1.500 KM dodjelio je v.d. direktora IRBRS Dražen Vrhovac. Medalje i pehar za pobjednički tim “Rudar-Prijedor” uručio je gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor. Medalja je uručena i predsjedniku FK “Rudar-Prijedor” Stanku Vujkoviću.

Kozarski