Prijedorskom SNSD-u danas je pristupila Slađana Radaković, nezavisni odbornik u Skupštini grada, koja će ubuduće djelovati u sastavu odborničkog kluba SNSD-a.

Predsjednik GrO Prijedor Slobodan Javor, izrazio je zadovoljstvo što je Radakovićeva prepoznala rad , snagu , stabilnu i jaku politiku SNSD-a. Zaželio joj je dobrodošlicu u najveću i najjaču političku organizaciju u Prijedoru, koja iz dana u dan raste i jača.

Slađana Radaković pozdravila je politiku SNSD-a i gradonačelnika Slobodana Javora. Istakla je da je kao nezavisni odbornik u lokalnom parlamentu podržavala većinu odluka, jer su bile konstruktivne i vodile ka napretku lokalne zajednice.To je prema njenim riječima doprinijelo odluci da pristupi socijaldemokratima.

Tokom razgovora sa predsjednikom GrO SNSD-a Prijedor, Slađana Radaković je izjavila da u ovom trenutku borbe za Republiku Srpsku, koju vodi predsjednik Milorad Dodik, ne smijemo biti razjedinjeni i moramo svi dati doprinos na jačanju sigurnosti i integriteta Srpske, te da je patriotizam lidera SNSD-a Milorada Dodika, primjer i pravac kako treba djelovati.

GrO SNSD Prijedor svakodnevno pristupaju novi članovi, koji su prepoznali kvalitete liderske partije. Slobodan Javor, predsjednik GrO SNSD-a, pozvao je građane Prijedora da dođu i pridruže se najvećem timu koji je bio i ostao spreman da odgovori na sve izazove, gradeći i jačajući lokalnu zajednicu.

Klub odbornika SNSD-a Prijedor djeluje kao najveći klub u Skupštini grada sa 11 odbornika. Pristupanjem Slađane Radaković, dodatno je ojačan i imaće 12 odbornika.

Gradski odbor SNSD Prijedor