Novogodišnja euforija već trese Meridian i širi se na njihove vjerne igrače, aprijeti da zahvati i sve one koji će to tek postati tokom praznika.

Za svoje igrače Meridian je pripremio pravu eksploziju sjajnih bonusa, besplatnih spinova i vrijednih poklona.

Najbolje od svega je to što Novogodišnja eksplozija traje do 15. januara 2024. godine!

Ako želiš da se priključiš maratonskoj proslavi Nove godine u Meridianu, ali nemaš nalog, REGISTRUJ SE! Za dobar početak, stiže ti BONUS DOBRODOŠLICEkoji ne smiješ propustiti – 100 besplatnih spinova i 15 KM sportskog bonusa!

SEDAM DANA, SEDAM PROMOCIJA

Niko ne voli ponedjeljak, alizaMeridianove igrače ovaj dan je sjajan jer je rezervisan za 20% bonusa na svaku uplatu putem meridian dopune.I nova 2024. godina počinje u ponedjeljak, 1. januara, zato ne propusti Cyber Mondayda ti godina počne u dobitku.

Srećni niz se nastavlja, jer utorkom na Lucky’s 6 poklanjaju 25 besplatnih rundi za po 10 najspretnijih igrača. Okušaj sreću na Lucky’s 6 igrici i zabavi se dok čekaš svoju dobitnu kombinaciju ili fantastične jack potove.

Sportsko klađenje i sastavljanje tiketa su ti, ipak, draži od loptica? Onda je Smart Srijeda tvoj Meridian dan!Srijedom igraj tikete sa minimalnim betom od 2 KM i uopšte nemojda brineš da li će proći. Onaj ko sakupi najviše tiketana poklon dobija pametni sat.Igraj pametno!

Svakog četvrtka čeka te freebet magija ibilo bi baš dobro da uhvatiš Aviator let zato što će crveni avion tokom novogodišnjih praznikačastiti tri igrača sa ukupno 65 freebeta!Svakog četvrtka, ne propusti let za sjajan freebet.

Konačno petak! Radnu sedmicu završi srećan i svakoga petka zavrti „Točak sreće“kako bi osvojio bonus i nastavio zabavu uz Meridian i tokom vikenda!

Sportska subotaje za ljubitelje fudbala, aMeridian je za svoj vjerne igračepripremio dresove Liga petice. Igrač koji bude imao najviše gubitnih tiketa odigranih na fudbalske parove u subotu, osvaja sjajan dreskluba Liga petice.

Nedjeljom uživaj u onine kazinu i lagano izvrti 50 spinova, jer tako ostvaruješ pravo da u ponedjeljak pokupiš još 100 besplatnih spinova i još jače započneš novu sedmicu i novi krug od 7 sjajnih Meridian dana.

Provjeri zašto je ovo najjačionlajn kazino na Balkanu!