Pod sloganom „Svi u dvoranu, svi za Emu“, seniorska selekcija OKK „Sana“ odigrat će prijateljsku utakmicu sa ekipom „Hunters“ iz Prijedora. Tim povodom sanski košarkaški klub se oglasio saopćenjem za javnost kojeg u cjelosti prenosimo:

„ U duhu solidarnosti i podrške našoj sugrađanki Emi Ćehajić, koja se suočava s neophodnom operacijom u Njemačkoj, Uprava košarkaškog kluba donijela je odluku da organizira humanitarnu utakmicu koja će biti od velike pomoći u njenom liječenju. Ponosno ističemo da Sanjani još jednom pokazuju svoje veliko srce! OKK „Sana“ i „Hunters“ iz Prijedora sastaju se na terenu kako bi pružili podršku Emi i njenim bližnjima. Ovo je prilika da zajedno pokažemo koliko možemo učiniti kada se udružimo u dobroj namjeri.

Datum: 29.02.2024.

Početak: 19:30 sati

Lokacija: Gradska dvorana Sanski Most

Ulaz na utakmicu je simboličnih 3 KM, a sav prihod bit će namijenjen Eminom liječenju i putovanju u Njemačku. Pozivamo sve naše sugrađane, ljubitelje košarke i one koji žele pružiti podršku u ovom humanitarnom činu da se pridruže ovoj posebnoj večeri. Vaša podrška ima neizmjernu važnost za Emin oporavak i zato vas molimo da budete s nama u što većem broju. Hvala vam što svojim srcem doprinosite u ostvarivanju Eminog puta ka ozdravljenju. „Za Emu“, stoji u saopćenju za javnost OKK „Sana“.

 

Humanitarna akcija svi za Emu