U protekla 24 časa Policijskoj upravi Prijedor prijavljena su tri krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda, dok narušavanja javnog reda i mira nije bilo.

Policijskoj upravi Prijedor prijavljeno je da je oko 10,15 h na raskrsnici magistralnog puta Prijedor-Banja Luka i nekategorisanog puta u mjestu Kozarac došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je povrijeđeno jedno lice. Uviđajem na licu mjesta utvrđeno je da je u saobraćajnoj nezgodi učestvovao H.I. iz Prijedora upravljajući putničkim vozilom marke „Opel“ i motociklista D.Đ. iz Prijedora koji je zadobio teške tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice Bosanska/Kozarska Dubica lišili su slobode lica D.P. i S.R. iz ove opštine zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga. Lišenju slobode prethodile su aktivnosti kojima je kod osumnjičenog S.R. i još dva lica iz Kozarske Dubice pronađeno ukupno oko 20 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih D.P. i S.R. biti dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.