Nakon što su posvađali na Autobuskoj stanici u Banjaluci, V.D. je u alkoholisanom stanju napala muškarca, zbog čega je ubrzo i uhapšena.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Banjaluka, sve se desilo u ponedjeljak uveče, kada su privedeni V.D. iz Visokog zbog sumnje da je počinila krivično djelo teška tjelesna povreda te V.B., takođe iz ove opštine, zbog počinjenog prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

“Nadležnoj policijskoj stanici, je u ponedjeljak oko 21.30 časa prijavljeno da je na prostoru Autobuske stanice u Banjaluci, nakon kraće verbalne rasprave nepoznata žena napala oštećeno lice, usljed čega je on zadobio tjelesne povrede u predjelu glave i ruke”, navode iz PU Banjaluka.

Dodaju da je njemu nakon toga ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom – kliničkom centru Republike Srpske.

“Operativnim radom službenici su došli do saznanja da se u vezu sa napadom na oštećeno lice, može dovesti V.D., koja je pronađena i uhapšena. Prilikom hapšenja V.D. je podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu i tom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,73 g/kg alkohola u organizmu”, navodi se u saopštenju PU Banjaluka.

Dodaju da je tokom preduzimanja mjera na licu mjesta, službenicima prišla osoba V.B. te ih je ometala u radu, a potom se oglušila o izdato naređenje policijaca, pa je takođe uhapšena.

Ističu da je i V.B. podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu te da je utvrđeno 1,66 g/kg alkohola u organizmu.

Nezavisne