Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumac Branko Janković posljednjih godina sa porodicom živi na selu i bavi se poljoprivredom i stočarstvom.

Oni žive u selu Gunjaci, a glumac se posvetio i uzgajanju koza i od njihovog mlijeka pravi razne proizvode.

„Mene je Bog pogledao što se tiče koza i cijele priče jer se time zapravo niko ozbiljno nije bavio“, rekao je on svojevremeno u emisiji „TV lica kao sav normalan svijet“.

I njegova supruga Nataša pričala je o tome kakav život vode.

„Davao je jednom ovdje intervju i rekao je – ovdje će biti 5.000 koza. I ja stojim sa strane i kažem: ‘Branko, šta ti maštaš? Znaš li ti šta je 5.000 koza?’. Ali eto, ove godine ćemo imati 1.800. Tako da što kaže, ostvariće se“, rekla je Nataša.

Branko ističe da je u svemu takav, te je već na prvom sastanku znao da će Nataša biti njegova supruga.

„Na prvom izlasku, pijemo kafu, a on mi kaže – ti ćeš biti moja žena i ja tebe vodim u decembru na moju slavu. Pomislila sam ovaj čovek je lud ali stvarno se tako desilo“, rekla je Nataša, a on se nadovezao:

„Ja sam odmah uvideo da je to ona, i tačka. Pristala je. Malo se prepala par dana dok nije izanalizirala da nisam lud“.

Isto je bilo i sa glumom. Imao je želju da je upiše i uspeo je.

„Srednju školu sam cijelu prespavao. Bio sam u Beogradu u Saobraćajnoj školi a živio sam u domu. Nas osam u sobi. Imali smo jedno kupatilo. Ili opstaješ ili propadaš. Takva je situacija bila. Kada je došla na red gluma, konkurisao sam prvo u Beogradu, pa u Novom Sadu, pa opet Beograd. Pa sam onda otišao na Cetinje pa je usljedila Bosna, Banjaluka. Išao od fakulteta do fakulteta. Kad sam konkurisao na Cetinju i kada sam ušao u uži izbor boravio sam u manastiru sedam dana. U Banjaluci sam spavao ceo uži izbor u hodniku fakulteta na nekom dvosjedu. A u Beogradu sam bio kod neke baba Jele. Da me nisu primili u Banjaluci ja ne bih odustao. Razmišljao sam i o Mostaru“, ispričao je Janković.