Uprkos priznanju osumnjičenih, tijelo ubijene Danke Ilić još uvijek nije pronađeno, a misterija oko toga kako su počinitelji izbjegli policijsku nadzornu mrežu i detaljne pretrage ostaje nerazjašnjen.
Dejan Dragijević, jedan od osumnjičenih, priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da je zadavio Danku Ilić, saznaje Blic.

Kako piše Blic, saslušanje Dejana Dragijevića trajalo je preko 2 sata. On je tužilaštvu otkrio i da je imao pomagače da skloni tijelo Danke Ilić s deponija.

“Rekao je da su mu pomogli otac i brat da se riješi tijela”, kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Drugi osumnjičeni, Srđan Janković, branio se šutnjom.

“Srđan Janković branio se šutnjom. Za razliku od njega, drugoosumnjičeni Dejan Dragijević je gotovo dva sata pričao do detalja što se sve dogodilo. On je kazao da je nakon udarca autom malena Danka pala, a da je on sa sjedišta suvozača istrčao, prišao nejakoj djevojčici i u momentu je počeo daviti golim rukama. Stiskao joj je svom silinom vrat i ona je vrlo brzo, po njegovoj procjeni, prestala disati. Nakon toga ubacili su njeno tijelo u gepek, a zatim odvezli i bacili na deponiju”, piše Kurir pozivajući se na neslužbene izvore iz tužilaštva.

Podsjećamo, za ubistvo dvogodišnje Danke osumnjičeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković. Tereti ih se da su službenom Fiat Pandom Vodovoda iz Bora udarili djevojčicu, a zatim je stavili u gepek. Dragijević, koji je i vozio auto, priznao je da je zadavio djevojčicu koja se očito u nekom trenutku probudila. Potom su on i Janković njeno beživotno tijelo bacili na deponiju. Sumnja se da je tijelo kasnije premješteno i za njim se još uvijek traga.

Potraga za tijelom i dalje traje, a osim Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, za sudjelovanje u zločinu sumnjiči se i oca i brata osumnjičenog Dejana iz sela Zlot u Srbiji. Oni se sumnjiče da su, najvjerovatnije 28. marta ove godine, pomogli osumnjičenom da prebaci tijelo djevojčice na drugu lokaciju.

Tijelo Danke Ilić još uvijek nije pronađeno, a danas je ispred kuće osumnjičenog Dejana bila postavljena i cisterna za isušivanje septičke jame. Policija pretražuje septičke jame, bunare, groblja i druge lokacije.