U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Srednja Lamovita, stradao je suvozač E.V. iz Prijedora, dok je vozač D.R. teško povrijeđen.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, njima je juče oko 16.45 časova prijavljeno je da je u mjestu Srednja Lamovita došlo do saobraćajne nezgode i da je jedno lice smrtno stradalo.

“Uviđajem na licu mjesta kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor utvrđeno je da je u nezgodi učestvovao M.P. iz Prijedora upravljajući vozilom škoda i D.R. iz Prijedora koji je upravljao vozilom peugeot. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač D.R. koji je zbog težine povreda prevežen na Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske, dok je suvozač iz istog vozila E.V. iz Prijedora stradao”, navode iz PU Prijedor.

Iz policije apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, te prilagode brzinu uslovima i stanju na kolovozu i ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci.