Minimalna temperatura vazduha od minus pet do minus jedan, na jugu do šest, dok će maksimalna temperatura vazduha biti od minus tri do nula, na jugu do osam stepeni Celzijusovih

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje znatno hladnije i oblačno vrijeme uz snježne padavine i porast snježnog pokrivača u većini predjela.

Snijeg će biti jači na sjeveru i istoku u prvom dijelu dana, dok će popodne i uveće biti hladno uz slab snijeg, a do kraja dana visina snježnog pokrivača biće između pet i 15 centimetara u nižim, dok će u brdsko-planinskim predjelima biti do 30 centimetara.

Na krajnjem jugu kiša u prvom dijelu dana, a popodne će biti uglavnom suho i vjetrovito, uz jaku buru, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Vjetar će biti slab do umjeren, na jugu i planinama jak, sjeverni.

Minimalna temperatura vazduha od minus pet do minus jedan, na jugu do šest, dok će maksimalna temperatura vazduha biti od minus tri do nula, na jugu do osam stepeni Celzijusovih.

Prema kraju dana ili tokom noći očekuje se susnježica i snijeg.

Temperatura vazduha u 13 časova: Bjelašnica minus tri, Mrakovica minus jedan, Kneževo i Čemerno dva, Mrkonjić Grad, Novi, Prijedor, Han Pijesak i Ivan Sedlo tri, Banjaluka, Kalinovik i Ribnik četiri, Gacko, Sokolac, Srbac i Bugojno pet, Doboj, Srebrenica, Livno i Sarajevo šest, Bijeljina, Gradačac i Tuzla sedam, Višegrad, Rudo, Foča i Zenica osam, Široki Brijeg deset, Bileća 11, Trebinje 12, te Neum 13 stepeni Celzijusovih.