Nekada popularna pjevačica Dunja Ilić, sada Ajla Begović, privukla je pažnju javnosti svojim nedavnim javnim obračunom sa članovima porodice, kada je otkrila da je majka potegla nož na nju, a da ju je ona, kako bi joj uzvratila, ujela. Međutim, nakon što je optužila Milana Stankovića da “razvlači” maloljetnike, gubi joj se svaki trag.

Naime, od 24. novembra nije bilo nikakvih objava ili aktivnosti na Dunjinim profilima, što je neuobičajeno za nju, te su mnogi zabrinuli šta se dešava sa pjevačicom. Na društvenoj mreži X (bivši Teitter) mogu se pronaći apeli za njen pronalazak, koji su pokrenuti od strane komšinice njene majke.

– Pratioci i mlada djeco, molim vas, Dunja je jako loše. Mjesecima maltretira majku. Zbog nje je prije nekoliko mjeseci Mira prodala stan. Stalno se čuju urlici i zapomaganje iz stana. Molimo sve koji znaju nešto o njoj da nam jave. Navodno se krije u nekom stanu ili hostelu. Pomozite, molim vas. Pišite mom sinu – objava je na ovoj društvenoj mreži.

Podsjećanja radi, Dunja je javno otkrila da je imala fizički okršaj sa svojom majkom, prilikom čega ju je čak i ugrizla za ruku. Ona je iznijela i detalje o sukobu oko nasljedstva, tvrdeći da je advokat savjetovao da majci i bratu treba dati po dvadeset odsto nasljedstva, dok bi ostatak trebalo da zadrži za sebe, u skladu sa očevom željom.

– Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasljedstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: “Pi*** ti materina, ku*vo mala”. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletjela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isjekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla – rekla je Dunja.