Državljanin Bosne i Hercegovine (27) teško je ranjen u sinoćnjoj pucnjavi u Kelnu, do koje je došlo pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Naime, policija je dobila dojavu o pucnjavi u Keln – Ehrenfeld i došavši na lice mjesta zatekli su dvojicu teško ranjenih. Prema navodima policije, dvije teško ozlijeđene osobe ležale su na cesti u ulici Venloer Strasse.

Jedan je mladić iz BiH, dok je drugi 39-godišnji Nijemac, pripadnik zloglasne grupe ‘Hells Angels MC Honorfield’. Kako prenose mediji, njih dvojica su bili poznanici, ali mladić iz BiH navodno nije pripadao pomenutoj grupi.
Djevojka skočila sa mosta, vatrogasci je izvukli iz rijeke

Prema navodima policije, dvojica muškaraca se poznaju.

“Navodno je svađa među njima eskalirala do te mjere da je došlo do pucnjave. Još uvijek nije jasno je li u nasilnom činu u Venloer Strasse učestvovalo još osoba. Policija i državno odvjetništvo za početak ne mogu dati više informacija”, navodi se u saopćenju policije.
Vučić ubjeđuje Srbiju da mu albanski novinar nije biološki otac

Cirkus se nastavlja
Vučić ubjeđuje Srbiju da mu albanski novinar nije biološki otac

Inače, obojica su odmah prebačeni u bolnicu i nalaze se na odjelu intenzivne njege. Policija je i danas bila zatvorila ovaj dio grada, tražeći dokaze.