Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivam britansku i američku ambasadu da s jednakom brigom kako se odnose prema svojim Instangram, Fb i Twitter profilima, da se posvete Dodikovom pozivu na linč novinara Buke, BN TV, Capitala i N1 televizije , prestanu se dopisivati preko medija s Dodikom, i počnu iznositi podatke koliko je Milorad Dodik i SNSD dobio američkih para da postane vlast, poručio je glavni i odgovorni urednik Buke Aleksandar Trifunović.

 

Sram vas bilo, stidite se, kukavički mašete zastavama krijući se iza sistema koji ste urušili, tobož braneći ga

Nije prošlo ni 24 h od monstrouznog zločina prenošenom uživo u Gradačcu, a na pres konferenciji u Banjaluci danas Milorad Dodik je javno i uživo, pred kamerama televizija i drugih medija, pozvao na nasilje prema novinarima Buke, BN TV, Capitala i N1 televizije iznoseći brutalne laži i klevete, navodeći neke milione funti koje smo dobili da bi ga rušili i da treba da pazimo kako i gdje hodamo.

Na ovaj način Milorad Dodik crta mete novinarima prozvanih medija i daje naredbu svojim sljedbenicima da mogu da rade šta hoće prema označenim metama, kao onomad kad mi je oštećena imovina a on sam rekao uživo, da sam ja to uradio sam sebi.

Nemam namjeru pravdati se, godinama nemam nikakav kontakt sa britanskom Ambasadom, američkom takođe, nikakve pare nismo dobili da bi bilo koga rušili, radimo svoj posao pišući istinu i samo istinu.

Pozivam prozvane Ambasade da s jednakom brigom kako se odnose prema svojim Instangram, Fb i Twitter profilima, posvete ovom pozivu na linč, prestanu se dopisivati preko medija s Dodikom, i počnu iznositi podatke koliko je Milorad Dodik i SNSD dobio američkih para da postane vlast.

Milorad Dodik ruši sam sebe i uništava i ruši ovo društvo svakodnevno, sam je odgovoran za karikaturalnu i opasnu politiku koju je kreirao, izolaciju u kojoj je Republika Srpska trenutno.

Ono što me mnogo više u ovom trenutku zanima i za šta ću ga smatrati odgovornim je bilo kakav akt nasilja koji bi se u budućnosti desio prema meni, mojim kolegama iz Buke i našim porodicama.

Za svaki budući takav čin smatram pored Dodika odgovornim svakog člana i članicu SNSD, funkcionera, članove Parlamenta vladajuće koaliciju, univerzitetske profesore koji su lično potpisali podršku ovoj diktaturi.

Sram vam bilo, stidite se, kukavički mašete zastavama mržnje krijući se iza poretka i sistema koji ste potpuno urušili, tobož braneći ga.

Aleksandar Trifunović