Duga je tradicija naširoko poznatih OM salona u Prijedoru, i to od preko 10 godina.

Vlasnici ne kriju uspjeh, ali i ulaganja, motivaciju, rad i trud. Kreiran je tim koji može odoljeti ogromnim zahtjevima i pritiscima kada je u pitanju beauty industrija.

Klijenti su zadovoljni i ponovo se vraćaju, a to je bio i ostao primarni cilj.

Danas saloni imaju 14 uposlenih frizera i kozmetičara kojima uspješno kormilare Nataša i Branimir Marjanović. Oni prate i usmjeravaju salone u pravcu modernih trendova.

 

Svakako nastavljamo punom parom i uvijek primamo kvalitetan kadar željan znanja i napredovanja.

Od samog početka ideja vodilja je bila: „ Sve na jednom mjestu“ . Beauty industrija je toliko promijenila svoje zahtjeve da danas nije dovoljno biti samo frizerski ili samo kozmetički salon kažu Marjanovići za portal Prijedor 24.

Klijenti vole kada udju na jedno mjesto da urade sve usluge koje su im potrebne. Takodje su zahtjevi u pogledu aparaturnog rada podignuti na visok nivo.

OM saloni danas posjeduju mnogobrojne neinvazivne  aparate koji rješavaju problematike lica, tijela… Ako se okrenemo oko sebe, vidimo da je sve modernizovano, tako i saloni moraju pratiti trendove. Od samog početka smo se trudili biti „ drugačiji od ostalih“ , graditi jedan moderniji koncept.

Saloni posjeduju lasere za trajnu epilaciju, lasere za uklanjanje permanentne šminke, body sculpt , mezoterapiju i sl. aparate.

U narednom periodu ćemo napraviti još moderniji centar sa mnogobrojnim aparatima koji će zadovoljiti potrebe klijenata. Sve to u jednom malom gradiću na rijeci Sani i ispod obronaka Kozare.

Takodje smo vrijedni u području frizerskog dijela gdje smo izabrali najkvalitetnije materijale za rad i vrhunske svjetske brendove La Biosthetique i Alfaparf.

 

Edukacija i praćenje svjetskih trendova

Brend Alfaparf je omogućio našim frizerima edukacije širom Evrope. Upravo smo jednu imali u našem salonu.

Zaposleni u OM salonima prošle sedmice prošli su obuku po principu Look & Learn sa mentorima Piergiorgio De Battista & Ivanka Varvodić – Alfaparf Milano Professional Certified International kroz tehnike bojanja i primjene Alfaparf Milano proizvoda. Od tada su pored La Biosthetique i Alfaparf salon.

Jedna od edukatora bila je i Biljana Vukotić banjalučanka koja je osvojila visoko sedmo mjesto na Svjetskom prvenstvu frizera, na kojem se tada takmičilo oko 2.000 učesnika. Vukotićeva je član Udruženja frizera i kozmetičara Banjaluka.

Sljedeća edukacija je na Kopaoniku gdje će dio frizera prisustvovati velikom spektaklu ovog brenda. Takodje ćemo u budućnosti i edukovati kadar na akademijama Alfaparf-a. Zato ukoliko želite napredovati i biti najbolji u svom poslu, možete nam se pridružiti.

 

Prijedor24.com