Svečanim defileom i priredbom u prepunoj sali prijedorskog pozorišta, Dječiji vrtić “Radost” ispratio je 74. generaciju predškolaca. I vaspitači i roditelji bili su ponosni na mališane koji su pripremili zanimljiv kulturno zabavni program.

“Otac sam jedne djevojčice i ovo je nešto prelijepo organizovano, na jednom vrhunskom nivou. Sa djecom se ne može promašiti , to je nešto što krasi, kad djeca nešto spremaju i rade to je zaista radost. Za nas je to veliki praznik”, kaže Perica Pantoš.

Vaspitačica i voditelj priredbe Nataša Rodić ističe da je rad sa djecom najljepši i najzahtjevniji i dodaje da je svečana priredba kruna njihovog rada sa mališanima i predškolcima.

“Ovo je veliki dan za nas, kao i za roditelje i za djecu prvenstveno. Ovom manifestacijom mi ispraćamo 74. generaciju predškolaca koja broji oko 150 djece i posebno smo inspirisani da ih ispratimo u što većem značaju, sa puno emocija, plsenim koracima i pjesmom u novi svijet uz poruku „ Hajde svijete budi dijete“, rekla je Maja Vojnović, zamjenik direktora Dječijeg vrtića “Radost”.

Kozarski