Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić održao je danas konferenciju za medije na kojoj je rekao kako neće biti nastavka sjednice Skupštine Grada dok se ne objasni kome su podijeljene besplatne godišnje parking karte

“Postavili smo pitanje kome su date besplatne godišnje parking karte, i ko su zaslužni građani. Ja sam došao da postavim pitanje Gradnačelniku a i vi ga možete pitati jer to narod želi a ja znam odgovor: Da li se besplatnegodišnje parking karte u Banjaluci date navodnoj Draškovoj djevojci Andreji, ocu njegove bivše djevojke, Draškovom frizeru Marinku, ocu Nikolije Mušić iz Draškovog kabineta, supruzi Igora Crnatka, njegovim saradnicama Olgi, Jovani, Milici, Tanji. Samo smo to došli da pitamo Draška Stanivukovića da li su i zašto ove osobe dobile godišnje karte besplatne a gdje su invalidi, gdje su ostali građani.. Zato je i prekinuta skupština a ima ih sigurno preko 100 i mi nećemo početi sa skupštinom dok narod i odbornici ne dobiju odgovor ko je dobio besplatne karte” rekao je Vlado Đajić danas na pres konferenciji.

Na ovo izlaganje uslijedile su reakcije.

Tako je Tanja Vukomanović, narodni poslanik, za koga se vjeruje da ju je Vlado Đajić pomenuo kao saradnicu Draška Stanivukovića, napisala na FB da nikada nije dobila besplatnu godišnju parking kartu, uredno plaća parking, a i kazne kada zaboravi produžiti.

“Ako imate dokaze za rasipanje novca, kriminal, zloupotrebe ili bilo šta protiv gradonačelnika radite to preko institucija, bar Vi kažete da rade svoj posao. Ovakvi jadni ispadi i vrijeđanje žena su previše čak i za Vas.

Eto Vam odgovor na Vaše pitanje danas, a sada Vi odgovorite zašto trudnice još uvijek čekaju besplatne prenatalne testove iako je najavljeno da će na njih imati pravo od jula?” napisala je Vukomanović na Facebooku.

Draško Stanivuković je rekao danas da je njegovo diskreciono pravo da podijeli besplatne karte…