Foto: Prijedor24.com
Foto: Prijedor24.com

U subotu je u Kozarcu kod Prijedora održana prezentacija, na kojoj je preduzeće Cromex prisutnima izložilo nove proizvode za održiva klimatska rješenja.

Radi se o jednom od najekonomičnijih sistema grijanja – grijanja toplotnim pumpama.

Riječ je o novim proizvodima i lokalnom riješenju, kojeg je projektovao “Cromex tim” u saradnju sa “Mašinskim fakultetom” iz Banjaluke.

Ono što izdvaja Cromex u ovom sektoru na našim prostorima je  stručni tim servisera i sposobnost izrade projekata kako za stambene objekte, tako i za velike industrijske komplekse.
U suradnji s Mašinskim fakultetom u Banjaluci, Cromex posjeduje stručni tim za izradu projektne dokumentacije rekao je za Prijedor 24 vlasnik Mirsad Ramić.

Prisutni su u izložbenom salonu mogli vidjeti elemente, mogućnosti i snagu sistema grijanja toplotnih pumpi, bojlera, popratne opreme, ali i diskutovati o mogućnostima i podršci koju preduzeće nudi potencijalnim kupcima.

 

Posebna pažnja se posvećuje rješavanju sistema grijanja i hlađenja unutar objekata, te rješavanju problema koji se javljaju u ovim sistemima, pružajući kupcima sigurnost koju do sada nisu imali.

 

Jedinstveni inox bojleri i pumpe koji štede i čuvaju okolinu

Inox Bojleri su specifični po svom kvalitetu i materijalu. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika te zahvaljujući narebrenoj cijevi imaju veću površinu zagrijavanja.
Spremnici i bojleri izolovani su pur pjenom od 4 cm, sto doprinosi boljem i dugotrajnijem zadržavanju toplote.
Da bi upotpunili priču o energetskoj efikasnosti ovim proizvodima smo pridružili i toplotne pumpe. Naše toplotne pumpe su opremljene najnovijom tehnologijom i prilagođene zahtjevima grijanja i hlađenja prostora, kažu iz ovog preduzeća.

 

Riješenja manjih i većih kapaciteta

Cromex u svojoj punudi izdvaja toplotne pumpe koje odgovaraju kako manjim stambenim objektima, tako i velikim industrijskim kompleksima. Ovim dobijate pristup visokokvalitetnim rješenjima koja će značajno poboljšati energetsku efikasnost i komfor prostora.

 

 

Imamo čast napomenuti  da nam je AGK-trgovina za centralno grijanje i vodoinstalacije, a koja se nalazi u Kozarcu,  velikodušno ustupila prostor za naše proizvode, kao i za promociju.

AGK-trgovina također spada u red prvih korisnika i partner je naših inovacija.

 

Cromex slovi za jedno od veoma uspješnih preduzeća iz metalne industrije i trenutno zapošljava preko 120 radnika.

 

Prijedor24.com