Iskreno smo se nadali da je prošla nedjelja označila prekretnicu u rezultatima Omladinskog fudbalskog kluba Brdo. Međutim, brzo smo ostali bez aduta jer je uslijedio novi poraz na domaćem terenu.

OFK Brdo- Čelinac 2-3. Rezultat i igra kao i.prethodnih nekoliko utakmica. Brdo bolje otvara utakmicu i doninira terenom. Prečka i stativa spašavaju gostujućeg golmana Jovića. Kad smo se najmanje nadali, nakon prekida po tko zna koji put, gosti dolaze u vodstvo preko Amidžića.

Dakle, gosti golom prednosti idu u nastavak, a moglo je i moralo biti drugčije. Šta tek reći za početak drugog poluvremena, kada za pet mi uta gosti ni krivi dužni postužu dva gola. Neshvatljivo je djelovala odbrana Brda u tim momentima. Golovima Stevića i Karajice u 65. i 67. ekipa Mirze Alkića se vraća u igru, ali to je bilo sve što su uradili, tako do bodovi odlaze u Čelinac. Kada je riječ o dijeljenju pravde Slaviśe Śarića u nekoliko navrata je ostavio prostora da razmišljamo o njegovim namjerama. Ovim porazom ekipa Brda je ostala u donjem dijelu tabele drugoligaškog zapada.