Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu priprema za učešće na prestižnom sajmu A+A u Duesseldorfu, koji organizira Vanjskotrgovinska Komora BiH, a koji je međunarodno priznat kao vodeći događaj u industriji zaštite na radu, predstavnici renomiranih kompanija iz tekstilne industrije – Dermal R i Mraz Pale – zajedno s predstavnicima VTK/STK BiH, Privredne komore RS i konsultantima ispred SIPPO-a, započeli su pripreme za nastup na gore navedenom sajmu.

Tim povodom, održani su sastanci i posjete obe kompanije, tokom kojih je istaknuta važnost kvalitetne pripreme i timskog rada, a sve u cilju što kvalitetnijeg predstavljanja na sajmu koji se održava u periodu od 23.10-27.10.2023.

Dermal R, već dobro etablirani lider u sektoru proizvodnje zaštitne odjeće i opreme za industrijske radnike, i Mraz Pale, cijenjeni proizvođač inovativnih tekstilnih materijala, HTZ opreme, prepoznali su priliku za produbljenje svojih poslovnih veza kako bi zajednički iskoristili potencijal tržišta na predstojećem sajmu A+A.

Obje kompanije konstantno napreduju i ulažu u digitalizaciju poslovanja, te koriste inovativna rješenja prilikom svog rada.

Na sastancima koji su protekli u konstruktivnoj i inspirativnoj atmosferi, predstavnici Dermal R i Mraz Pale razmijenili su svoja iskustva, izazove i uspjehe u poslovanju, dok su predstavnici komora i konsultanti ponudili dragocjene uvide i strategije kako bi im pomogli u ostvarivanju njihovih ciljeva.

Fokus razgovora bio je na pripremi za nastup, inovacijama, kvaliteti proizvoda, odabiru odgovarajuće ciljne grupe kupaca, marketinškim strategijama i logističkim rješenjima.

Kako se datum sajma A+A približava, Dermal R i Mraz Pale već započinju provedbu dogovorenih strategija i planova. Na koletivnom štandu koji VTK/STK organizuje po drugi put na sajma A+A će učestvovati i kompanije: Zenko, Kuna i Testilna industrija Mostar.

Biznisinfo