Nezaboravna noć pod zvijezdama uz Acu Pejovića na Gradskom stadionu Prijedor, u petak, 9. avgusta.

Euphoria Marketing i UG “Turista” 9. avgusta pripremaju vam nezaboravan koncert, ali i najveći u istoriji grada Prijedora, koncert legendarnog Ace Pejovića na Gradskom stadionu Prijedor!

Kako kažu iz organizacije, nakon brojnih koncerata i preko 20.000 zadovoljnih posjetilaca prošlogodišnjeg Festivala “Ljetne noći” na Kastelu u Banjaluci, na red su došli i stadioni u regionu.

Naime, 3. avgusta isti organizatori na stadionu Police u Trebinju organizuju veliki koncert Bijelog dugmeta povodom slavljeničke turneje 50. godina najpoznatije rock grupe, a nakon toga 9. avgusta na Gradskom stadionu Prijedor najveći koncert u istoriji Prijedora.

Sprema se do sada neviđena produkcija u gradu na Sani sa najsavremenijim efektima, a organizatori ističu da su spremili i posebno iznenađenje za sve posjetioce koje se može vidjeti samo na najvećim koncertima u svijetu, a koje će atmosferu na stadionu učiniti magičnom.

Aco Pejović, jedan je od omiljenih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni, svojom energijom, hitovima i neodoljivim šarmom, te specijalnim gostom, legendarnom Anom Bekutom će ispuniti stadion do posljednjeg mjesta.

Ne propustite i vi priliku da kupite svoje karte na vrijeme po pretprodajnim cijenama koje će biti dostupne od 8. maja putem sistema gigstix.ba i u Poštama Srpske, a uskoro i na drugim prodajnim mjestima i postanete dio regionalnog spektakla.

Svi putevi će 9. avgusta voditi u Prijedor.