Brankovu suprugu Natašu domaća publika je gledala u popularnim serijama “Jutro će promjeniti sve”, “Preživjeti Beograd”, “Urgentni centar”…

Njih dvoje su godinama u srećnom braku, imaju troje djece i farmu koza, a bave se i poljoprivredom.

Glumac je u jednom intervjuu otkrio da, kada borave u Beogradu, nemaju mnogo pomoći i jedno od njih dvoje uvjek je s mališanima.

– Nas dvoje smo u Beogradu maltene sami, pa uvek gledamo da se organizujemo tako da jedno od nas bude kod kuće sa djecom. Oboje radimo sve, od presvlačenja, hranjenja, kupanja, uspavljivanja i šetanja dece do pravljenja ručkova i pospremanja kuće. Malo mi je bilo neobično u početku sa Koviljkom, jer je devojčica, ali navikao sam se i na to. Ona obožava muziku, čim čuje taktove omiljenih dečjih pesmica, počne da se smeši. Najviše voli “Ulovio Toma soma”. Prva reč joj je bila “tata” – ispričao je svojevremeno glumac za magazin Gloria.

 

Inače, glumac Branko Janković se prije nekoliko godina preselio u selo Gunjaci kod Osečine, gde ima farmu od 150 koza, a u Beograd odlazi kad god ima poslovne obaveze.

Bavi se preradom kozjeg mlijeka i na svojoj farmi proizvodi sir i surutku. Za kratko vrijeme je razvio biznis, pa sada proizvode izvozi na četiri kontinenta.

Kako je izjavio, u selo se vratio jer je želio da njegova djeca jedu zdravu hranu i da odrastaju u prirodi.

(Kurir.rs / Foto: Privatna arhiva)