Početna Sport ZAVRŠENI ”DANI SPORTA”

ZAVRŠENI ”DANI SPORTA”

Više stotina sportista iz prijedorskih klubova večeras je prodefilovalo gradskim šetalištem i na Trgu majora Zorana Karlice promovisalo svoje sportske vještine. Time je i zvanično završena manifestacija ”Dani sporta” u Prijedoru. Iz organizacionog odbora iskoristili su priliku  da se zahvale svima koji su uzeli učešće u ovoj sportskoj manifestaciji. Nadaju se da će se svi oni okupiti u još većem broju naredne godine.

”Ideja cijele ove priče jeste promocija sporta, ne samo klubova, nego uopšteno sporta. Htjeli da ovo bude drugačija priča, da ovo bude promocija mladosti i ljepote,  sportskih aktivnosti, zdravog načina života i da bude dostupno svakom djetetu”, rekao je Aleksandar Milješič, član Organizacionog odbora manifestacije ”Dani sporta”.

”Dani sporta” organizovani su ove godine prvi put, a pokrovitelj i organizator bio je grad Prijedor.

”Ovo je jedna posebna manifestacija na koju smo se mi iz Gradske uprave odlučili da organizujemo ove godine. Želimo da podržimo sport kao zdrav način života, naše sportiste i naše klubove”, poručio je Slobodan Javor, gradonačelnik Prijedora.

”Dani sporta” trebali su biti održani od 22-28.avgusta, ali su zbog loših vremenskih uslova prvo odgođeni za sedam dana, a nakon održane dvije večeri promocije 29. i 30. avgusta, treća i završna održana je tek večeras.

kozarski.com