Početna Vijesti ZAVLADALA PANIKA Fejsbuk i Instagram pali u isto vrijeme, evo šta to...

ZAVLADALA PANIKA Fejsbuk i Instagram pali u isto vrijeme, evo šta to može da znači

epa07054950 (FILE) - A file picture dated 28 November 2013 shows a person using Facebook on his phone at a cafe in Hanoi, Vietnam (reissued on 28 September 2018). Facebook has announced on 28 September 2018 that a previously unreported attack on its network exposed the personal data of nearly 50 million users. According to the Social network, the breach was discovered earlier this week, adding that the vulnerability has been fixed and law enforcement has been notified. EPA-EFE/LUONG THAI LINH
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni korisnici širom svijeta danas nisu mogli da se uloguju na svoje profile na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, piše britanski San.

Kako se navodi, stranice tih društvenih mreža nisu mogle ni da se učitaju, korisnici nisu mogli da šalju poruke ili lajkuju pojedine objave.

– Ja sam iz SAD i ne mogu da okačim ništa. Pokušala sam nekoliko puta, ali nisam uspjela – rekla je Nikol Kislak, korisnik Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi u radu ove dve društvene mreže pojavili su popodne, gotovo istovremeno, dok su primjedbe imali i korisnici Tvitera, prenosi Dejli Ekspres.

– Ne mogu da postavim ništa, njuz fid mi ne radi. Izbrisala sam aplikaciju i ponovo je instalirala, ali sada mi ne dozvoljava da se prijavim – objasnila je u panici Viktorija iz Estonije.

Slične situacije pokazale su da veliki kolaps Fejsbuka i Instagrama izaziva rad na sistemu pred puštanje neke velike promjene. Vidjećemo šta nam je ovog puta pripremio Mark Zakerberg, piše Blic.

ASHA prodaja vozila