fbpx

Zapucao nakon svađe s komšijom zbog puta

Pedesetsedmogodišnji Mensur S. iz okoline Vlasenice uhapšen je zbog sumnje da je iz poluautomatske puške ispalio metak u vazduh i to nakon što se zbog puta posvađao sa komšijom H.G.

“Prethodno je putem u mjestu Kuljančići, gdje obojica žive, prolazio Mensur, a tada mu je H.G. rekao da tuda više ne može prolaziti. Mensur je zatim otišao svojoj kući i uzeo pušku, a onda se vratio te ispalio jedan metak u vazduh”, pojašnjava izvor “Nezavisnih” upućen u istragu.

Slučaj je zatim prijavljen policiji, a Mensur, u međuvremenu, nije gubio vrijeme – sakrio je pušku.

“Ipak, ispostavilo se da je to zalud radio. Puška je pronađena u obližnjoj šumi, baš kao i municija”, pojašnjava naš izvor.

Mensur je nakon hapšenja pušten na slobodu. Iz PU Zvornik juče je saopšteno da ga sumnjiče za izazivanje opasnosti i za nedozvoljeno držanje oružja.

“Prethodno je Policijskoj stanici Vlasenica prijavljeno da je u mjestu Kuljančići, opština Vlasenica, M.S. pucao iz vatrenog oružja”, stoji u jučerašnjem policijskom saopštenju.

Iz policije je potvrđeno da je pucnjavi prethodila svađa između dvojice muškaraca, a potom je osumnjičeni ispalio jedan hitac.

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja”, rekli su iz policije.

(Nezavisne)

Dental Studio Prijedor
ASHA prodaja vozila