Početna Posao Zapošljavaju firme širom BiH, Slovenci nude platu od najmanje 1000 eura neto

Zapošljavaju firme širom BiH, Slovenci nude platu od najmanje 1000 eura neto

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Na osnovu potrebe u odjelu upravljanja kvalitetom Boxmark Leather d.o.o. Lukavac raspisuje oglas za radnu poziciju: Quality Assurance-Saradnik za osiguranje kvaliteta. Ključne odgovornosti pozicije: analiza uzroka, izrada preventivnih i korektivnih mjera na interne i eksterne reklamacije,kontrola usklađenosti internih procedura sa zahtjevima i specfikacijama kupaca, kao i sa standardima u autoindustriji. Uslovi pozicije: Min. IV stepen stručne spreme (prednost imaju kandidati sa tehničkom školom ili fakultetom), poznavanje rada na računaru (Excel, Word, Power Point), znanje stranog jezika (njemački ili engleski), poželjno iskustvo u radu u auto industriji.

Opširnije pronađite OVDJE

Domavija zapošljava: CNC operater – 2 (dva) izvršioca. Opis radnog mjesta:priprema i upravljanje CNC mašinama za obavljanje poslova obrade, čitanje tehničkih crteža (dokumentacije), pisanje/modifikacija upravljačkih CNC programa. Uslovi: poželjno radno iskustvo kao operater na CNC mašinima (raskrajač, rover), prednost imaju kandidati s radnim iskustvom, sposobnost čitanja tehničkih crteža i dokumentacije, optimizacija naloga.

Opširnije pronađite OVDJE

ekupi zapošljava – Radiš u trgovini tehničke robe ili jednostavno voliš razgovarati s kupcima… Uz to si pun pozitivne energije i imaš želju postati dio inovativnog mladog tima, u dinamičnom i izazovnom poslovnom okruženju, ovo je idealna prilika za tebe! AGENT U KORISNIČKOJ PODRŠCI u eKupi (m/ž)

[Mostar i Banja Luka]. Opis posla: telefonska i on-line podrška korisnicima sajta, edukovanje korisnika i pomoć pri kupovini, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve na prijateljski i ljubazan način. Šta očekujemo od tebe: Dobro poznavanje rada na računaru, izražene veštine usmenog i pisanog izražavanja i komunikacije, iskustvo od minimum dvije godine na sličnim ili istim poslovima.

Opširnije pronađite OVDJE

Best & Team wächst – und das am liebsten mit Dir! Daher suchen wir Persönlichkeiten wie Dich! Verstärke unser Team in Teilzeit oder Vollzeit zum nächstmöglichen Zeitpunkt! Quereinsteiger sind gerne willkommen! Kundenbetreuung / Kundenservice (m/f) Sarajevo

Das bieten wir Dir: Es erwartet Dich ein abwechslungsreicher Job mit vielen individuellen Entwicklungsmöglichkeiten und Aufstiegschancen, Wir bieten Dir eine Anstellung in Voll- oder Teilzeit (30 bis 40 Std./Woche), Du erhältst ein attraktives Vergütungspaket bestehend aus einer leistungsgerechten Vergütung und einem Prämien- und Provisionsmodell.

Opširnije pronađite OVDJE

Mlinotest traži i poziva u svoj tim: Mašinski tehničar. Nudimo vam: plaćanje u iznosu od najmanje 1000 eura neto, stalni radni odnos (prvo na određeno vrijeme, koji se pozitivnom ocjenom mijenja u neodređeno vrijeme), pomoć u organizaciji boravka, pomoć u uređivanju dokumentacije i pribavljanju dozvola, regulisani uslovi rada i redovno plaćanje, rad u prijatnom timu. Poželjno je najmanje stručna obuka, po mogućnosti u prehrambenim, mašinskim, električnim ili sličnim oblastima. Dobrodošli su i početnici koji imaju želju i volju za sticanjem novih znanja.

 

Biznisinfo