Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Na osnovu potrebe u odjelu upravljanja kvalitetom Boxmark Leather d.o.o. Lukavac raspisuje oglas za radnu poziciju: Quality Assurance-Saradnik za osiguranje kvaliteta. Ključne odgovornosti pozicije: analiza uzroka, izrada preventivnih i korektivnih mjera na interne i eksterne reklamacije,kontrola usklađenosti internih procedura sa zahtjevima i specfikacijama kupaca, kao i sa standardima u autoindustriji. Uslovi pozicije: Min. IV stepen stručne spreme (prednost imaju kandidati sa tehničkom školom ili fakultetom), poznavanje rada na računaru (Excel, Word, Power Point), znanje stranog jezika (njemački ili engleski), poželjno iskustvo u radu u auto industriji.

Opširnije pronađite OVDJE

Domavija zapošljava: CNC operater – 2 (dva) izvršioca. Opis radnog mjesta:priprema i upravljanje CNC mašinama za obavljanje poslova obrade, čitanje tehničkih crteža (dokumentacije), pisanje/modifikacija upravljačkih CNC programa. Uslovi: poželjno radno iskustvo kao operater na CNC mašinima (raskrajač, rover), prednost imaju kandidati s radnim iskustvom, sposobnost čitanja tehničkih crteža i dokumentacije, optimizacija naloga.

Opširnije pronađite OVDJE

ekupi zapošljava – Radiš u trgovini tehničke robe ili jednostavno voliš razgovarati s kupcima… Uz to si pun pozitivne energije i imaš želju postati dio inovativnog mladog tima, u dinamičnom i izazovnom poslovnom okruženju, ovo je idealna prilika za tebe! AGENT U KORISNIČKOJ PODRŠCI u eKupi (m/ž)

[Mostar i Banja Luka]. Opis posla: telefonska i on-line podrška korisnicima sajta, edukovanje korisnika i pomoć pri kupovini, odgovaranje na korisničke upite i zahtjeve na prijateljski i ljubazan način. Šta očekujemo od tebe: Dobro poznavanje rada na računaru, izražene veštine usmenog i pisanog izražavanja i komunikacije, iskustvo od minimum dvije godine na sličnim ili istim poslovima.

Opširnije pronađite OVDJE

Best & Team wächst – und das am liebsten mit Dir! Daher suchen wir Persönlichkeiten wie Dich! Verstärke unser Team in Teilzeit oder Vollzeit zum nächstmöglichen Zeitpunkt! Quereinsteiger sind gerne willkommen! Kundenbetreuung / Kundenservice (m/f) Sarajevo

Das bieten wir Dir: Es erwartet Dich ein abwechslungsreicher Job mit vielen individuellen Entwicklungsmöglichkeiten und Aufstiegschancen, Wir bieten Dir eine Anstellung in Voll- oder Teilzeit (30 bis 40 Std./Woche), Du erhältst ein attraktives Vergütungspaket bestehend aus einer leistungsgerechten Vergütung und einem Prämien- und Provisionsmodell.

Opširnije pronađite OVDJE

Mlinotest traži i poziva u svoj tim: Mašinski tehničar. Nudimo vam: plaćanje u iznosu od najmanje 1000 eura neto, stalni radni odnos (prvo na određeno vrijeme, koji se pozitivnom ocjenom mijenja u neodređeno vrijeme), pomoć u organizaciji boravka, pomoć u uređivanju dokumentacije i pribavljanju dozvola, regulisani uslovi rada i redovno plaćanje, rad u prijatnom timu. Poželjno je najmanje stručna obuka, po mogućnosti u prehrambenim, mašinskim, električnim ili sličnim oblastima. Dobrodošli su i početnici koji imaju želju i volju za sticanjem novih znanja.

 

Biznisinfo