Početna Prijedorski region Zamjenik gradonačelnika Prijedora podnio ostavku

Zamjenik gradonačelnika Prijedora podnio ostavku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandar Miljuš zamjenik gradonačelnika Prijedora danas je podnio ostavku na funkciju obrazlažući to novim političkim momentom i trenutno skupštinskom većinom u gradskom parlamentu. U saopštenju za javnost Miljuš između ostalog kaže:

Ostavku ponosim iz razloga političke odgovornosti prema partiji kojoj pripadam i odgovornosti prema predsjedniku partije g-dinu Miloradu Dodiku. Ujedno je ovo i politički i moralni čin uvažavanja građana Prijedora koji su mi dali povjerenje u predhodnim izborinim ciklusima i kao običnim i jednostavnim lјudima članovima i simpatizerima SNSD-a sa kojima mi je uvijek bilo najdraže dijeliti sva dešavanja na političkoj sceni u Prijedoru. Javnost je upoznata da je u proteklih nekoliko sedmica došlo do prekompozicije skupštinske većine u gradskom parlamentu i da moja politička opcija više nije dio vlasti. Razloge za ovo treba po meni tražiti unutar rukovodstva gradske organizacije SNSD-a Prijedor, koja je svojim nepromišlјenom i tralјavom politikom dovela do ovoga i pokidala sve konekcije sa dugogodišnjim koalicionim partnerima u protekle dvije godine.

Zahvalјujem se gradonačelniku Prijedora na odličnoj i profesionalnoj saradnji koja je po meni i pokazala kako treba da funkcionišu odnosi gradonačelnika i njegovog zamjenika u jednoj lokalnoj zajednici. Zahvalnost upućujem i svim kolegama i radnicima Gradske uprave grada Prijedora na gotovo istim segmentima dobre i profesionalne saradnje, kao i svim predstavnicima drugih političkih partija na što sam posebno ponosan, jer mislim da je to bila moja politička sposobnost da razgovaram, sarađujem i uz međusobno uvažavanje doprinosim stvaranju mirnijeg političkog ambijenta u gradu, a ne urušavanja pozicija i ambijenta gradske organizacije SNSD-a, kako to žele da prikažu u lokalnom rukovodstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalnost dugujem i medijima na korektnom praćenju moga rada u proteklom periodu. I na kraju čestitam unaprijed nekome ko će preuzeti ovu dužnost, iz napomenu da jedini fokus njegovog rada bude grad Prijedor i građani grada Prijedora.

S poštovanjem,

Aleksandar Milјuš

ASHA prodaja vozila