Početna Vijesti Zabranu kretanja prekršilo 92 ljudi

Zabranu kretanja prekršilo 92 ljudi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Republici Srpskoj 75 ljudi je u protekla 24 časa prekršilo zabranu kretanja za lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabranu kretanja na javnim površinama.

Policijski službenici zatekli su na ulici lice za vrijeme policijskog časa, koje je istovremeno prekršilo izrečenu mjeru izolacije, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP).

Zabilježeno je i 17 prekršaja zbog kršenja zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije u vezi sa zabranom napuštanja mjesta prebivališta, koja je na snazi vikendima od subote od 12.00 do nedjelje do 18.00 časova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U saopštenju se podsjeća da su od zabrane izuzeta lica kojima poslodavac izda potvrdu o potrebi kretanja radi nesmetanog obavljanja procesa rada i lica kojima MUP izda dozvolu za kretanje.

MUP apeluje da građani poštuju zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona, a kojim se propisuju vanredne mjere s ciljem prevencije širenja virusa.

Zabrana kretanja lica u Republici Srpskoj počela je juče u 15.00 časova i biće na snazi do sutra ujutro u 5.00 časova.

ASHA prodaja vozila