Milenko Vuleta više nije šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Omarska.

Ova ekipa je pod vođstvom pomenutog trenera prošle sezone kao debitant bila hit takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske, a novu je otvorila sa dva poraza: od Zvijezde 09 na svom terenu (0:1) i Podrinja u Janji (1:5).

To je bio razlog da čelnici kluba prvog trenera razriješe dužnosti.

„Upravni odbor kluba je na hitnoj sjednici donio odluku da razriješi dužnosti šefa stručnog štaba Milenka Vuletu. Bez premca, to je najteža odluka u ovom sazivu Upravnog odbora, vjerovatno i u istoriji kluba, ali jednostavno u životu se moraju donositi i teške odluke.

O zaslugama Vulete ne treba trošiti riječi, te je stoga ova odluka donesena nakon mnogo razmišljanja i teška srca. Jednostavno, u posljednje vrijeme ekipa, igrači i treneri ne funkcionišu. Nema igre i nema rezultata i moralo se nešto preduzeti. Donesena je odluka da se otpusti Vuleta. Ekipu će do imenovanja novog trenera voditi Zlatko Jelisavac.

Treneru Vuleti klub ovim putem izražava veliku zahvalnost i želi mnogo sreće u budućnosti“, saopšteno je iz FK Omarska.

Naredna utakmica je već u srijedu, u Omarsku stiže Sloboda iz Novog Grada, a zanimljivo je da je na klupi ovog tima nekada sjedio Zlatko Jelisavac, koji je do sada bio pomoćnik Vuleti.

srpskainfo.com