Početna Zanimljivosti Vukanović: Pogledajte hacijendu Luke Petrovića u stilu Pabla Escobara

Vukanović: Pogledajte hacijendu Luke Petrovića u stilu Pabla Escobara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović posjetio je kompleks kuća nedaleko od Trebinja za kojeg tvrdi da je u vlasništvu generalnog sekretara Saveza nezavisnih socijaldemokrata Luke Petrovića.

Riječ je o ogromnom zemljištu ispresjecanom zidovima, a kojeg čine četiri cjeline sa četiri kuće izgrađene od čistog kamena. Uz neizostavni bazen za hercegovačke vrućine, luksuz kompleksa svjedoče bujna vegetacija,kovano željezo i stotine metara kamene ograde.

Vukanović se pita kako je moguće da, dok se mještani Hercegovine bore da kupe cisterne, da po ovoj suši da prehrane stoku, Luki Petroviću vatrogasci iz Trebinja vuku 7-8 kamiona kako bi napunili bazen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam ni da li je vila u seriji ‘Dinastija’ bila ovako reprezentativna. (…) Dobio sam saznanja da se i ovdje priprema turistička sezona, da se Petrovičć malo okrijepi”, kaže između ostalog Vukanović.

Samo zidovi koštaju nekoliko stotina hiljada maraka, tvrdi poslanik SDS-a dodajući kako je on morao opravdati novac za svoj 15-godina star automobil pa se s razlogom pita kako Petrović pravda novac za “hacijendu u stilu Pabla Eskobara”.

“Nek mu je plata 3.000 KM, a eto i njegov brat radi u Centralnoj banci. Kako su oni sa tolikom platom mogli napraviti ovo na selu?”, pita se Vukanović.

ASHA prodaja vozila