Početna Prijedorski region Vrijedni volonteri iz Dubice dijele pakete i zaštitne maske

Vrijedni volonteri iz Dubice dijele pakete i zaštitne maske

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volonteri Crvenog krsta u Kozarskoj Dubici, od početka pandemija virusa korona, aktivno učestvuju u mnogim akcijama.

Oni će ove sedmice podijeliti još 12 prehrambenih paketa. Sekretar opštinskog Crvenog krsta Goran Gajić izjavio je da su ovi paketi donacija Dubičana koji žive u Beču, Banjaluci, Novom Sadu…

– Paketi su namijenjeni siromašnim osobama koje prethodno nisu dobili donacije odnosno pomoć u prehrani i drugim potrepštinama – rekao je Gajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je zahvalan donatorima koji su prepoznali potrebu za pomoć osobama koje su materijalno ugrožene.

Volonteri će da podjele i zaštitne maske penzionerima i drugim sugrađanima starijim od 65 godina. Radiće to ispred većih tržnih centara i amrketa. Zaštitne maske je obezbijedila opština Kozarska Dubica a radi se o 2.000 maski.

Inače, prema današnjem biltenu Ministarstva zdravlja REpublike Srpske, u Kozarskoj Dubici nema inficiranih virusom Korona. Osmoro je izliječeno a za sada potvrđeno za jednu osobu sa područja Kozarske Dubice da je zaražena Koronom. Pod epidemiološkim nadzorom sada je 79 osoba, a iz nadzora je izašlo 367 Dubičana.

U karantinu, fomiranom u Osnovnoj školi “Sveti Sava” boravi 17 osoba, a iz karantina je prema uputstvima Ministarstva zdravlja Republike Srpske, juče puštena jedna osoba, negativna na virus Korona.

srpskainfo.com

ASHA prodaja vozila