Početna Magazin Vranješ: Duško je znao za Jeleninu i moju vezu

Vranješ: Duško je znao za Jeleninu i moju vezu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ognjen je vjerovao kako će Jelena kad-tad prekinuti s Duškom pa je svojoj suprugi Danijeli rekao da želi razvod. Kako je i Duško više od godinu dana znao za tu vezu, očekivao je da Jelena napravi isto, ispričao je izvor…

Bosanskohercegovački nogometaš Ognjen Vranješ (29) progovorio je o skandalu s folk pjevačicom Jelenom Karleušom (40) s kojom je imao aferu, pišu srpski mediji. Za srpski magazin Alo VIP, izvor blizak nogometašu izjavio je kako je njezin suprug, također nogometaš Duško Tošić (33) znao za njihovu vezu.

– Poslije godinu dana viđanja i veze zavoljeli su jedno drugo. Ognjen je vjerovao kako će Jelena kad-tad prekinuti s Duškom pa je svojoj suprugi Danijeli rekao da želi razvod i priznao joj sve. Kako je i Duško više od godinu dana znao za tu vezu, ali mu to nije smetalo jer je i sam imao ljubavnice, očekivao je da Jelena napravi isto što i on. Mjesecima je lagala i Ognjen je polako shvatio da od njezinog razvoda ništa neće biti. U tom nekom periodu Duško je potpisao milijunski ugovor i Karleuša se potpuno promijenila. Odjednom je razvod bio nemoguća stvar i nije željela pričati o ome. Ognjena je to dotuklo i odlučio je prekinuti sve – priča izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, izvor je otkrio kako je cijela ljubavna priča počela prije nekoliko godina kad se Jelena javila Ognjenu preko Instagrama. Navodno je odgovorila na neku njegovu objavu i napisala mu sarkastičan komentar, a nogometaš nije mogao vjerovati da mu se javila upravo Karleuša.

– Udvarale su se njemu pjevačice, ali Jelena mu je, kao i većini nogometaša, predstavljala nešto nedostižno, o čemu je samo mogao sanjati. Malo je reći da je bio oduševljen. Njihovo dopisivanje trajalo je dva i pol mjeseca, a kako su jedno drugom bili zabranjeno voće, odnos im se razvijao mnogo brže nego što su planirali. Od samog početka između njih postojala je nenormalna privlačnost i bilo je samo pitanje vremena kad će to eskalirati. Jeleni je godila njegova pažnja, a on se trudio u svakom trenutku dati joj do znanja kako je ona za njega najprivlačnija žena te kako će učiniti sve da je osvoji – nastavlja izvor za Alo VIP.

– Prvi susret između Vranješa i Karleuše dogodio se u Beogradu prije dvije godine, kada je suprug Duško otišao na nogometne pripreme.

Jedva su čekali da se vide. Jelena se bojala i bila je oprezna, ali nakon što je Duško otišao na pripreme, Vranješ je došao u Beograd i taj dan je za oboje bio presudan. Kad su probili led, više se nisu mogli suzdržati. Viđali su se posvuda, od Beograda do grada u kojem je igrao, poslije njezinih nastupa… nisu se odvajali. Njih je palila ta zabranjena priča i nitko ih nije mogao zaustaviti – rekao je izvor blizak nogometašu. No, u trenutku kad je Karleuša odbila tražiti razvod od supruga Duška, Ognjen je odustao.

– Više nije želio čekati i pustiti ga da ga pravi budalom. Rekao joj je da je s njom završio zauvijek. Bio je ljut jer je, po njegovom mišljenju, izabrala novac, a ne ljubav i prestao joj se javljati. Pisala mu je stotinu poruka dnevno, no nije joj odgovarao. Kad mu je nedostajala, vidjeli bi se na nekoliko sati, a poslije joj se nije javljao. Sve kako bi ju povrijedio. Svađali su se i mirili svakih nekoliko dana, slali jedno drugom skupe poklone kako bi uzdrmali brakove. Duško je u jednom trenutku pukao, Jelena je Ognjena nazvala fanom zbog čega je cijela afera na kraju i otkrivena – zaključio je izvor.

Oglasio se i sam Vranješ koji je za srpski Alo, potvrdio jedan dio priče.

– Nikad nisam bio fan i nikad me tako ne može predstaviti. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više biti dio ove priče. Dosta mi je svega – rekao je nogometaš.

ASHA prodaja vozila