Zbog nesvakidašnje nezgod porodica Pavlović iz šabačkog naselja Letnjikovac imala je besanu noć. Jutros, oko pola dva “pežo” kojim je upravljao komšija T. M, probio je dvorišnu ogradu i kroz prozor do ulice uleteo u dnevni boravk njihove kuće u Ulici Sime Katića 2.

– Ja sam spavala, a suprug tek što je bio legao. U drugoj sobi je spavala svekrva. Mene je iz sna probudila strašna detonacija. Nisam znala u tom trenutku šta je, a kada smo otišli u dnevni boravak nismo mogli da verujemo šta se dogodilo. Auto je bio u sobi, samo što nije ušao u električni šporet, a napolju su ostali samo zadnji točkovi – uzbuđeno prepričava Milena Pavlović.

Dnevni boravak su, prema njenim navodima, prekrili prašina, staklo i cigle. Dok gledaju šta ih je snašlo ukućani se snebivaju i još uvek ne pospremaju krš čekajući ponedeljak da se obavi procena štete.

– Sto, osam stolica, kuhinja, fotelje, laminat, tepisi, sve je uništeno. Sve je bilo novo pošto smo pre četiri godine kupili staru kuću i renovirali je i tada uneli nove stvari. Svaki dinar smo uložili u kuću, a sad ne znamo šta ćemo. Sve se može nadoknaditi i popraviti, ali od stresa koji smo preživeli ne znam kako ćemo da se oporavimo – dodaje Milena.

telegraf.rs