Početna Vijesti Vozač “BMW-a smrti” zaprepastio izjavom nakon tragedije: “J*****, dešava se!”

Vozač “BMW-a smrti” zaprepastio izjavom nakon tragedije: “J*****, dešava se!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihailović im je rekao da je u četvrtak čitavog dana pio alkohol, a da je potom sa svojom djevojkom, njenom sestrom i drugom izašao u grad, gdje je nastavio da pije.

Nikola Mihailović (27), koji je vozeći sa 1,18 promila alkohola i 170 na sat ubio četvoro ljudi, poslije udesa je izašao iz kola i rekao “da ne zna šta se desilo”.

Nikola Mihailović (27) iz Velikih Crljena, koji je u noći između četvrtka i petka na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih ljudi, poslije udesa je izašao iz kola i rekao “da je pio pivo i da ne zna šta se dogodilo”, piše beogradski Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihailović je nakon tragedije bio potpuno hladan i smiren, a očevici su ispričali da se osjećao na alkohol i da je zaprepastio policajce onim što je rekao.

– Bio je ugruvan, ali je bio na nogama. Uspjeli smo da mu pomognemo da izađe iz uništenog BMW. Pitali smo ga šta se desilo, a on je rekao: “Ne znam, možda sam zaspao. Ne znam ni koliko sam brzo išao. Jebiga, dešava se” – kazao je za Kurir očevidac jezive nesreće.

Kako dodaje, Mihailović im je rekao da je u četvrtak čitavog dana pio alkohol, a da je potom sa svojom djevojkom, njenom sestrom i drugom izašao u grad, gdje je nastavio da pije.

– Bio sam kući, pio sam pivo. Ništa nisam jeo i izašao sam s društvom. U kafani sam nastavio da pijem. Popio sam možda 12 piva, moguće je da me je to stiglo – rekao je navodno Mihailović.

Očevici kažu da je bilo očigledno da je mortus pijan i da je djelovalo kao da priča o nekome drugom, potpuno nesvjestan tragedije koju je izazvao.

– Rekao je da je na moru bio sa drugom Stefanom, koji je i kobne noći bio s njim u kolima i koji je povrijeđen u nesreći. Rekao je da su se ranije vratili, jer je imao udes, ali znatno lakši od ovog. Ispada da se to nije desilo na ljetovanju, oni u četvrtak ne bi ni bili u Srbiji – kaže sagovornik Kurira.

VOZIO 170 NA SAT

Podsjetimo, policija je posle nesreće uhapsila Nikolu Mihailovića i odredila mu zadržavanje. Alko-test je pokazao da je u krvi imao 1,18 promila, a brzina kojom je vozio automobil bila je oko 170 km/h.

Do sudara je došlo kada je BMW otpozadi udario “Daciu”, koja se sa sporednog puta uključila na Ibarsku magistralu.

Gurao ju je 70 metara, poslije čega je “Dacia” odletjela na livadu pored puta. Od siline udarca oba automobila ostala su potpuno smrskana.

Poginula su trojica mladića iz “Dacie” – Aleksandar Savatić (22), Đorđe Belušević (22) i Đorđe Subotić (19), svi iz Valjeva, dok je Stefan Stevanović (17) teško povrijeđen. U BMW je poginula Katarina Ivanković (20) iz Lazarevca, inače sestra djevojke Nikole Mihailovića.

– U BMW su bili Mihailović, koji je vozio, njegova trudna djevojka Kristina V. (23), njena sestra Katarina i drug Stefan M. Inače, vlasnik BMW-a smrti je Stefan M., ali je on kobne večeri prepustio volan pijanom drugu – kazao je izvor Kurira.

(Avaz)