Početna Prijedorski region Visoka medicinska škola – svečana akademija

Visoka medicinska škola – svečana akademija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečanom akademijom u Pozorištu Prijedor Visoka medicinska škola obilježila je dvadeset godina rada, a uručeno je i 110 diploma svršenim studentima.

Među svršenim studentima je i Vanja Amidžić iz Banjaluke koja je diplomirala Sanitarno inžinjerstvo sa najvećim prosjekom.

-Bilo mi je divno tokom studiranja i poželjela bih svakom ko voli da se bavi ovim poslom ili ko to stvarno želi, preporučila bih ovu ustanovu- rekla je Amidžićeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Visoke medicinske škole, Radenko Stijepić rekao je da je ponosan jer je ova ustanova iznjedrila veliki broj zdravstvenih radnika koji rade u zdravstvenim ustanovama širom Srpske, BiH i Srbije.

– Naši svršeni studenti rade na kliničkim centrima u Banjaluci, Tuzli, u bolnici Prijedor, Doboju, Bjeljini, Trebinju i u Domovima zdravlja. To su vrhunski zdravstveni radnici i to je i naše škole i  Prijedora i svih nas profesora i radnika koji smo iškolovali kadar- rekao je Stijepić.

Diploma je uručena i studentu generacije Biljani Vujasin. Na svečanoj akademiji uručeno je 110 diploma četiri studijska programa trogodišnjih i četvorogodišnjih studija.

ASHA prodaja vozila