Početna Region Vesna Pećanac snimljena u narodnoj kuhinji grada Beograda

Vesna Pećanac snimljena u narodnoj kuhinji grada Beograda

Vesna Pećanac ostala je upamćena po ulogama u filmovima “U ime naroda”, “Ljepota poroka”, “Čudo neviđeno”, kao i u serijama “Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo”, “Oriđinali”.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije glumice Vesne Pećanac, iz narodne kuhinje u Beogradu. Pećanac je supruga reditelja Živka Nikolića.

Na Tviteru je jedna od korisnica napisala da je Pećanac “redovna korisnica kuhinje Vjerskog dobrotvornog starateljstva”.

Vesna Pećanac ostala je upamćena po ulogama u filmovima “U ime naroda”, “Ljepota poroka”, “Čudo neviđeno”, kao i u serijama “Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo”, “Oriđinali”. Veliki dio karije provela je u “Ateljeu 212”, gdje je ostala upamćena po izvođenju monodrame “O, kakav divan dan”.

Režiser Srđan Dragojević, je takođe objavio fotografije Vesne Pećanac iz narodne kuhinje.

Naveo je da se kao poslanik borio protiv ideje da se u Srbiji ukinu nacionalne penzije za umjetnike. Kazao je i da je zakon oboren, ali da te penzije nisu dodijeljene sedam godina. “Nije lijepo da umjetnici dožive ovako nešto”, napisao je Dragojević.

Na Twitteru je jedna od korisnica napisala da je Pećanac “redovna korisnica kuhinje Vjerskog dobrotvornog starateljstva”.

Vesna Pećanac ostala je upamćena po ulogama u filmovima “U ime naroda”, “Ljepota poroka”, “Čudo neviđeno”, kao i u serijama “Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo”, “Oriđinali”. Veliki dio karije provela je u “Ateljeu 212”, gdje je ostala upamćena po izvođenju monodrame “O, kakav divan dan”.

Režiser Srđan Dragojević, je također objavio fotografije Vesne Pećanac iz narodne kuhinje.

Naveo je da se kao poslanik borio protiv ideje da se u Srbiji ukinu nacionalne penzije za umjetnike. Kazao je i da je zakon oboren, ali da te penzije nisu dodijeljene sedam godina.

– Nije lijepo da umjetnici dožive ovako nešto – napisao je Dragojević.