Početna Lifestyle Večeras je čarobna noć, evo šta treba da uradite

Večeras je čarobna noć, evo šta treba da uradite

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema narodnom vjerovanju početak zime donosi velike promjene, sanjarenja i ispunjenje najvećih želja! Evo šta treba da uradite u noći zimske kratkodnevice kako bi privukli sreću u vaš život.

Sunce će danas u podne imati najmanju visinu tokom cijele godine, a od sutra obdanica postaje polako duža.

Od davnina zimska kratkodnevica simbol je početka sljedeće faze u ljudskom životu. Prema vjerovanju, zimska kratkodnevica koji pada između 21. i 22. decembra je dan kada se Sunce ponovo rađa. Ovaj dan idealan je za razne obrede i rituale, jer on obilježava rođenje novog života. Prema drevnoj legendi, sve želje i misli u noći zimskog solsticija biće ispunjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zimska kratkodnevica je vrijeme za promjenu, koja je u stanju da donese poboljšanje svakoj osobi.

Zimska kratkodnevica koji se dešava 21. decembra je jedan je od najstarijih manifestacija čovječanstva.

Razdoblje solsticija je obnova energije, pa dan zimskog solsticija treba koristiti za planiranje novih ideja koja treba realizovati u idućih godinu dana. Ovog dana ukrašava se novogodišnja jelka sa žutim, zlatnim, crvenim, narandžastim elementima, jer ove boje donose bogatstvo i prosperitet u našu kuću.

Tokom ovog dana na papiru napišite sve ispunjene želje, ciljeve, negativna iskustva i neuspehe. Papir se spaljuje simbolično kako bi se oslobodili od svih starih i beskorisnih iskustava. Svoje želje za narednu godinu treba staviti ispisane na papir pod novogodišnje drvce i tog dana usmjeriti duhovne molbe za ispunjenje. Kada padne noć, izađite napolje, uspostavite ritam disanja koji vama odgovara, sa uživanjem udišite i izdišite vazduh. Pogledajte u nebo, pokušajte da “osjetite” svoju snagu… Ispružite ruke prema nebu i izgovorite: “Noći, pozdravljam te”. Sada zažmurite, “zaronite” u sebe i pokušajte da “izvučete” sve strahove i brige, i da im date neki oblik. Ne izbjegavajte ih, već se suočite sa njima, neka slobodno naviru, neka izlaze iz vas… Nemojte ih zadržavati, nego zamislite kako odlaze, kako se kreću prema zvijezdama i nestaju.

U tom trenutku obuzeće vas osjećaj opuštenosti, sreće, a vaše tijelo će biti preplavljeno divnom, toplom energijom. Zamolite Boga da prihvati sve vaše strahove, da vas oslobode od njih, a potom mu se zahvalite.

ATV

ASHA prodaja vozila