Početna Vijesti Uz posao, na kruzeru našao i životnu saputnicu, Brazilku Rosanu

Uz posao, na kruzeru našao i životnu saputnicu, Brazilku Rosanu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi mladi ljudi u nedostatku posla u BiH odlučuju se otisnuti u prekookeansku avanturu i okušati se u radu na kruzeru. Među njima je i Trebinjac Bojan Anđelić, koji je danas prvi oficir palube na kruzeru. Na more se otisnuo prije nešto više od 11 godina, kada još nije bio završio ni fakultet.

Najprije je sedam godina radio na teretnim brodovima, a kada je odlučio da je dosta plovidbe, sasvim slučajno dobio je ponudu da zaplovi na kruzeru. Nije ju mogao odbiti i tako je već tri i po godine.

Uz solidnu zaradu, Bojan je na kruzeru upoznao i ljubav svog života – prelijepu Brazilku Rosanu. Vjenčali su se i dobili kćerkicu Valentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Radili smo zajedno i tako smo se upoznali. Supruga sada ne radi, brine se o kćerkici, a vrijeme dok sam ja na brodu, provodi malo u Trebinju, malo u Brazilu. Nekad ona i Valentina plove sa mnom, jer je svakom članu posade dozvoljeno da povede na brod nekog sebi bliskog – pojašnjava Bojan.

Rosana već dobro razumije naš jezik i prilično dobro se snalazi u Trebinju – na pijaci, u supermarketu…

– Već sam naučila gdje na pijaci da kupim dobar sir i paradajz. Volim i domaće specijalitete i učim ih kuhati – govori ona.

Piše poeziju

Bojan u slobodno vrijeme piše poeziju. Do sada je objavio dvije zbirke pjesama, a uskoro bi trebala biti izdata i treća.

– Pišem uglavnom o Trebinju, ali i mjestima koja posjećujem – kaže on.

ASHA prodaja vozila