Početna Prijedorski region USKORO SANACIJA GRADSKIH ULICA

USKORO SANACIJA GRADSKIH ULICA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradska vlast u Prijedoru, u ovoj godini planira realizaciju brojnih infrastrukturnih projekata. Neki od njih su rekonstrukcija gradskih i seoskih ulica i puteva. Prioritet će biti sanacija Ulice Majora Milana Tepića, dijela Ulice Vožda Karađorđe, a nakon toga novi izgled dobiće i Ulica Mitropolita Petra Zimonjića u naselju Pećani.

– U ovoj godini planiramo da uradimo što više ulica. Kada su u pitanju ruralna naselja, planiramo da, u narednom periodu oformimo komisiju koja će proći kroz cijelu teritoriju grada Prijedora i izvršiti uvid u stanje ulica i puteva. Nakon toga procijenićemo kolika nam je investicija potrebna i sagledaćemo način na koji bi mogli doći do sredstava – istakao je gradonačelnik Prijedora, Dalibor Pavlović.

Da su pomenute, ali i druge ulice na području grada u veoma lošem stanju, smatraju i građani. Kako kažu, sanacija je i više nego potrebna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Putna mreža je stara i dotrajala. Vidim da je negdje dosta toga i urađeno, ali na Pećanima još nije. Mislim da je to neophodno – rekao je jedan Prijedorčanin.

Još se ne zna tačan datum početka ovih radova. Ono što je poznato jeste da će nakon usvajanja gradskog budžeta biti raspisan tender za izvođača radova.

KV

ASHA prodaja vozila