Početna Prijedorski region Uskoro otvaranje Avantura parka na Kozari

Uskoro otvaranje Avantura parka na Kozari

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko žudite za avanturom, svoju dozu uzbuđenja uskoro možete pronaći na našoj Kozari, u Avantura parku.

Klub ekstremnih sportova „Albatros“ iz Prijedora u saradnji sa Nacionalnim parkom „Kozara“, ovih dana privodi kraju radove na uređenju i izradi ovog parka koji se sastoji od različitih visećih prepreka, koje su pozicionirane na visokim stablima u šumi, na visini do šest metara iznad zemlje.

Korisnici parka kreću se preko platformi i staza, prelazeći sa stabla na stablo, uz korištenje sigurnosne opreme, uz stalno nadgledanje nadležne osobe, a predviđeno je da ulaz u park košta oko pet KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avantura park predstavlja potpuno novi vid rekreacije gdje prelazeći sa stabla na stablo, koristeći razne prepreke, podižemo nivo adrenalina u krvi, poboljšavamo motoriku, ravnotežu, snagu, spremnost i spretnost. U Avantura parku sebe će pronaći avanturisti, porodice, prijatelji, sportisti, rekreativci, svi koji žele da se napune pozitivnom energijom i svi oni za koje su druženje, zabava i rekreacija smisao života.

Otvor Avantura parka predviđen je krajem ovoga mjeseca. Vrijednost ovog projekta je oko 25.000 KM, a podržali su ga Gradska uprava, Turistička organizacija Prijedor, Turistička organizacija RS.

K.V.

ASHA prodaja vozila