Početna Prijedorski region Uskoro otvaranje Avantura parka na Kozari

Uskoro otvaranje Avantura parka na Kozari

Ukoliko žudite za avanturom, svoju dozu uzbuđenja uskoro možete pronaći na našoj Kozari, u Avantura parku.

Klub ekstremnih sportova „Albatros“ iz Prijedora u saradnji sa Nacionalnim parkom „Kozara“, ovih dana privodi kraju radove na uređenju i izradi ovog parka koji se sastoji od različitih visećih prepreka, koje su pozicionirane na visokim stablima u šumi, na visini do šest metara iznad zemlje.

Korisnici parka kreću se preko platformi i staza, prelazeći sa stabla na stablo, uz korištenje sigurnosne opreme, uz stalno nadgledanje nadležne osobe, a predviđeno je da ulaz u park košta oko pet KM.

Avantura park predstavlja potpuno novi vid rekreacije gdje prelazeći sa stabla na stablo, koristeći razne prepreke, podižemo nivo adrenalina u krvi, poboljšavamo motoriku, ravnotežu, snagu, spremnost i spretnost. U Avantura parku sebe će pronaći avanturisti, porodice, prijatelji, sportisti, rekreativci, svi koji žele da se napune pozitivnom energijom i svi oni za koje su druženje, zabava i rekreacija smisao života.

Otvor Avantura parka predviđen je krajem ovoga mjeseca. Vrijednost ovog projekta je oko 25.000 KM, a podržali su ga Gradska uprava, Turistička organizacija Prijedor, Turistička organizacija RS.

K.V.

Dental Studio Prijedor